Ervaring & Vakmanschap!
Home Producten Services Contact Over ons
 

Over Ons

Referenties

Akties

Offerte

 

 

Nieuws

 

 

 

 

Nieuws 
  • 04-2012: De huizenmarkt blijft in een put zitten. Verwachting is dat de huizenprijzen in 2012 blijven dalen. Nieuwbouw wordt nog steeds uitgesteld, maar aan de andere kant is er een toename te zien van het ver- en uitbouwen van de bestaande woning. Vanter neemt graag met u de mogelijkheden door. In een vrijblijvend gesprek worden uw wensen doorgenomen en wordt er gezamenlijk gekeken naar de haalbaarheid. Aansluitend ontvangt u een passende offerte met een uitgewerkte 3D tekening ter indicatie.
  • 02-2012: Voor het snel inzichtelijk brengen van uw bouwwensen maakt Vanter gebruik van de nieuwste tekensoftware. De tekeningen worden in zowel 2D als in 3D gemaakt, volledig in kleur. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  • 01-2012: Aktie voor vaste prijs levering en plaatsing Velux dakraam zeer succesvol in 2011. Deze aktie zal dan ook in 2012 worden voortgezet.

 

 

Klant aan het Woord:

Van Slaapkamer tot complete Badkamer

Whirlpool Bubbelbad

Klik hier voor het volledige verhaal

 

Tip van de Maand:

Vraag altijd meerdere offertes aan, u zult zien dat dit geld kan besparen. Let er wel op dat er appels met appels wordt vergeleken. Kwaliteit staat voorop!

 
 
 

Copyright 2005 www.vanter.nl All Rights Reserved.