Ervaring & Vakmanschap!
Home Producten Services Contact Over ons
 

Over Ons

Referenties

Akties

Offerte

 

 

Nieuws

 

 

 

 

Over Vanter Kleinbouw

Vanter is sinds de oprichting in 1997 gegroeid naar een volwassen bedrijf dat zich richt op de kleinbouw in de breedste zin van het woord.

 

De kroon op het werk van de afgelopen jaren is zeker het nieuwe pand in Deventer. Het pand is voorzien van een kantoren gedeelte, werkplaats en laad-losplaats. De klanten worden hierdoor nog beter en sneller bedient. Er is nu een betere mogelijkheid om goederen nu ook op te halen.

 

"Na vele jaren een pand te hebben gehuurd in Diepenveen groeiden we uit ons jasje, we moesten wel verhuizen en dus op zoek gaan naar een nieuwe lokatie" aldus Dhr. E. van Oldeniel, één van de eigenaren.

 

Vanter schakelde een makelaar in en starte zo een zoekopdracht in de regio Deventer.

 

"Na meerdere bezichtigingen kwamen we uit op Tartustraat. De perfecte combinatie van kantoor en werkplaats alsmede de lokatie sprak ons geweldig aan. Binnen een week was de koop rond." aldus Dhr. H. ter Reele, één van de eigenaren.

 

Vanter is nu helemaal klaar voor de komende periode.

 

 

Klant aan het Woord:

Van Slaapkamer tot complete Badkamer

Whirlpool Bubbelbad

Klik hier voor het volledige verhaal

 

Tip van de Maand:

Vraag altijd meerdere offertes aan, u zult zien dat dit geld kan besparen. Let er wel op dat er appels met appels wordt vergeleken. Kwaliteit staat voorop!

 
 
 

Copyright 2005 www.vanter.nl All Rights Reserved.